Bag om Evig Studio

Essentielle værdier

Evig Studio ønsker at bidrage og inspirere til en bedre modeindustri. Ønsket er, at udvikle og designe produkter produceret med omtanke for mennesker og miljø. Jeg ønsker at skabe et alternativ og give forbrugerne mulighed for at tage ”det gode valg” uden at gå på kompromis med kvalitet og design. For mig vil et solidt og lokalt håndværk altid vægte højere end at få produceret og solgt en masse produkter.

Hos Evig Studio arbejdes der kun med vintage og rest tekstiler. Alle tekstilerne er håndplukket rundt om i de danske genbrugsbutikker. Hvert stykke stof bliver kvalitetstestet for at sikre den højeste kvalitet af hvert produkt der bliver produceret.

 

Om Evig Studio

Evig Studio er skabt ud af kærlighed til tekstiler, godt håndværk og en ambition om at skabe smukke og unikke produkter ud af kasserede tekstiler. Jeg ser muligheder i de kasserede tekstiler, som forbrugerne ikke længere gør. Helt fra starten har ønsket været at drive moden til et mere bæredygtigt sted. Selvom Evig Studio kun er en dråbe i det store modehav, kan virksomheden være med til at inspirere modeindustrien og trække udviklingen i den rigtige retning.