Velkommen til Evig Studio

Om Evig Studio
Evig Studio er skabt ud af kærlighed til tekstiler, godt håndværk og en ambition om at forvandle kasserede tekstiler til smukke og unikke produkter. Fra begyndelsen har målet været at bringe modeindustrien i en mere bæredygtig retning. Selvom Evig Studio kun udgør en dråbe i det store modehav, tror vi på, at små virksomheder kan inspirere modeindustrien mod en mere ansvarlig fremtid. 

Essentielle værdier
Evig Studio stræber efter at bidrage og inspirere til en mere bæredygtig modeindustri. Vores mål er at udvikle og designe produkter som passer på vores planet. Vi ønsker at tilbyde et alternativ, der giver forbrugerne mulighed for at træffe "det gode valg" uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Hos os prioriterer vi solidt håndværk og lokale ressourcer over masseproduktion og hurtige salgstal.
Vi arbejder udelukkende med vintage- og resttekstiler, håndplukket fra danske genbrugsbutikker. Hvert stykke stof gennemgår en omhyggelig kvalitetstest for at sikre, at hvert produkt opfylder vores høje standarder.